Onze partners

Ons team & Partners

Ons professionalisme is gebaseerd op de kennis en ervaring van het team in het presenteren van zaken van uiteenlopende complexiteit ten overstaan van banken, kredietverenigingen, financiële instellingen, betalingsverwerkers en creditcard- en debetkaartmaatschappijen. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat de frauduleuze kosten die u heeft ondervonden de hoogste kans hebben op een succesvolle terugvordering.

Hoofdfraude en AML-onderzoeker

PACIFIC RISK LTD & Julian Russell

Julian’s ervaring omvat het project management van het besturen van zakelijke inlichtingen zaken variërend van pre-transactionele due diligence voor talrijke sectoren tot anti-geld-witwas-projecten, tot veiligheidsrisico beoordelingen, tot serieuze criminele onderzoeken met verzekeringsfraude en witwassen van opbrengsten van misdrijven over de hele wereld via offshorebedrijven en geldkoeriers.

scamhelp
Interne Juridisch Adviseur, JD

Leon Hill

Leon’s professionele ervaring bevat het managen van een dwangarbeid en inlichtingen project voor een globale NGO die mensen handel bestrijd door het toepassen van anti-geld-witwas-regelgeving. He heeft Intellectueel Eigendom anti-piraterij onderzoeken met inbreuk handhaving respons geleid, risico-evaluaties van buitenlandse gebieden met de nadruk op Intellectueel eigendom beveiliging voor multinational bedrijven en frauduleuze industriële provocateurs ontmaskert.

Domain Crawler
‘s Werelds grootste fraude preventie hulpbron B2B Gestructureerde Web Data Provider

DomainCrawler

DomainCrawler is een hoofdrolspeler op het gebied van verzamelen en organiseren van web data. Sinds de lancering in 2008, heeft het bureau backlink- en domeingegevens geïndexeerd en opgeslagen met als doel van het bouwen van een database die niet alleen gefocust is op gTLDs maar ook ccTLDs. Software ontwerpers, ingenieurs, en data wetenschappers vormen de ervaren staf, en ze ze doen allemaal eindeloos hun best om hun klanten de beste web gegevens te geven die beschikbaar zijn.

scam detector logo
‘s Werelds grootste fraude preventie hulpbron

Scam Detector

Scam Detector is een platform dat ‘s werelds meest beruchte scams blootlegt en een website validatie tool voor consumenten aanbiedt voor het verifiëren van elke website waar ze mee te maken krijgen.

Scam Detector is te zien geweest op ABC, BBC, CBS, FOX, Cnet en alle populaire media kanalen. Het platform legde al meer dan 1.5000 scams bloot tot nu toe en haar inhoud wordt dagelijks bijgewerkt. Het omvat alle grote industrieën, van crypto, vastgoed, auto en verzekering, tot communicatie, tewerkstelling, en sociale media.

Investigators, Cyber Forensic & Intelligence Analysts, Cyber Security Specialists

Cybertrace are a team of Private Investigators specialising in (OSINT based) online investigation products to private and commercial clientele. All products are tailor-made, highly confidential and comprehensive. The highest level product and service is guaranteed.

Cybertrace has extensive experience with investigations relating to cyber-fraud, website forensics, cryptocurrency tracing, assets, and due diligence background checks. 

Accountancy, Financial and Tax Advisors

UADVISEURS

‘Uadviseurs’ is an Accounting, Financial and Tax consulting firm based in the Netherlands specializing in international and multi-jurisdictional taxation and complex commercial transactions. ‘Uadviseurs’ is Transparent Business Solutions B.V.’s retained accountancy and tax firm and has a diverse clientele ranging from local Dutch Entrepreneurs, to SME’s as well as large corporations and major financial institutions.

World’s largest fraud prevention resource

Scam Detector is a platform that exposes the world’s most notorious scams and offers a website validator tool for consumers to verify any website they are about to engage with. Scam Detector has been featured on ABC, BBC, CBS, FOX, Cnet and all the major media out there. The platform exposes over 1,500 scams to date and its content is updated daily. It covers all the major industries, from crypto, real estate, auto and insurance, to communications, employment, and social media.

Waarom zou U de hulp van Scam Help nodig hebben?

Ons team van internationale anti-geld-witwas en bank fraude specialisten assisteren cliënten over de hele wereld met het faciliteren en versnellen van het fondsen terugvorderingsproces. Bewapend met jaren ervaring in bankieren, financiën, en internationaal recht, kunnen we U helpen met het maximaliseren van de kans van het terugvorderen die verloren zijn gegaan door elk type scam. We bieden steun en advies aan zowel commerciële en privé cliënten, hen door het invorderingsproces te loodsen, met gebruikmaking van diverse geschillenprocedures, waaronder geschillenbeslechting in verband met niet-aanwezigheid van kaarten, complexe terugboekingen, terugroepingen van bankoverschrijvingen, enz.

De meeste consumenten zijn niet op de hoogte van hun rechten en de geldende bankwetten. Scam Help heeft alle middelen en nodige ervaring voor het navigeren van om door het banksysteem te navigeren en uw zaak op de meest professionele manier te presenteren.

De bankvoorschriften bieden de consument slechts één kans om een dispuut tegen de frauduleuze handelaar in te dienen, en daarom moet het dispuut goed worden geformuleerd en in overeenstemming zijn met de lokale en internationale wetgeving

Grote bedrijven het het systeem om disputen aan te vechten en zijn vaak het slachtoffer van “chargeback fraude”. Ze doen hun best om hun eigen activa te beschermen, daarom moet u de meest solide argumenten aanvoeren om uw dispuut te rechtvaardigen.