Ken je rechten

Er is altijd een kans om een terugbetaling te krijgen in het geval dat U frauduleus gefactureerd werd. Ons team van professionals zal U helpen om het juiste bewijs te verzamelen, de zaak diep te analyseren, het versturen van een dispuut tegen een frauduleuze verkoper en en gerechtigheid te brengen door uw financiële rechten uit te oefenen.

Vecht Terug !

Veel mensen raken ontmoedigd wanneer ze met fraude te maken krijgen vanwege de aard ervan. De explosieve groei van de online aandelenhandel is een rechtstreeks gevolg van de digitale marktplaats. Financiële tools bieden makkelijke en simpele manieren aan om je geld te investeren en stellen U ook bloot aan frauduleuze praktijken zoals Binaire Opties, CFD, Forex en Cryptocurrency scams. Tot voor kort beschikten degenen die geld verloren door beleggingsfraude niet over de nodige informatie of instrumenten om hen te helpen hun geld terug te krijgen. Scam Help specialiseert in het terugvorderen van activa die verloren zijn gegaan als resultaat van financiële fraude. Wij houden de aansprakelijke entiteiten verantwoordelijk!

get free consultations

Waarom Scam Help?

Scam Help is een bedrijf gevestigd in Den Haag, Nederland, voor de terugvordering van activa, heeft een vergunning van en wordt gereguleerd door het Ministerie van Justitie en de Europese Commissie (ondernemingsnummer KVK 78091624) en is gespecialiseerd in zaken in de Europese Unie en wereldwijd.

Er zijn veel strategieën die scam bedrijven gebruiken om Uw geld te stelen – maar dat betekent niet dat Uw fondsen compleet verloren zin. Onze missie is om onze cliënten een bewezen manier te bieden om hun activa terug te krijgen. Scam Help onderzoekt zaken grondig door middel van financiële forensische analyse en activa assisteert in het verwerken van terugvorderingsclaims door de banken, verzekeraars, en privésector bedrijven die aansprakelijk zijn voor de financiële schade die de slachtoffers hebben geleden.

Het opbouwen van vertrouwen en het begeleiden van onze cliënten tot een succesvolle terugvordering is onze eerste prioriteit. Wij hebben een breed scala van cliënten, ongeacht het soort fraude, dus wij weten precies wat wij moeten doen, hoe wij uw specifieke situatie moeten lezen en daarom kunnen wij de wet in uw beste voordeel gebruiken en een strategie uitstippelen die zal slagen. Investering komt bijna nooit zonder een niveau van risico, maar dat risico verhoogt exponentieel voor die zich niet bewust zijn van de tactieken van roofzuchtige criminelen. Wij krijgen Uw geld terug door het afdwingen van uw rechten als schuldeiser, het terugvorderen van fondsen voor onze cliënten in een breed scala van strategieën. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en menselijk kapitaal geven wij onze cliënten de middelen die zij nodig hebben om financiële compensatieclaims te beginnen.

Heeft u vragen?

Veel Gestelde Vragen

Er zijn veel alarmsignalen wanneer het op fraude aankomt. Bijvoorbeeld, ongewone betaalmethoden zoals een effectenmakelaar in cryptocurrency betalen of iets wat te goed is om waar te zijn.  Scammers zullen hun producten presenteren op de beste manier om U te misleiden. Als het een gevoel van urgentie en druk geeft, is het zeer waarschijnlijk een scam. Dien vandaag een klacht bij ons in om te checken of U een slachtoffer bent en voor ons om U te helpen om terug te krijgen wat rechtmatig van U is.

Scam Help lost financiële geschillen op door echte arbitrage te vermijden, wat veel sneller en kosteneffectief is en een hoger slagingspercentage heeft. Dankzij onze complexe aanpak en ruime ervaring kunnen wij het onderzoeksgedeelte, de fraude bestrijdingspraktijken en de kennis van het bankrecht samenbrengen om de transacties in kwestie met succes aan te vechten en u snel en efficiënt recht te doen wedervaren.

Scam Help is gespecialiseerd in het terugwinnen van activa; daarom gebruiken wij absoluut een andere complexe aanpak met onze onderscheiden teamleden. Bezoek de pagina van onze partners om hun volledige bio te lezen zodat u vertrouwen kunt hebben in het team dat uw zaak behandelt.

Gemiddeld kan een zaak 8-12 weken duren. Hoewel, hoe complexer de zaak hoe langer die zal duren. Sommige zaken kunnen al na 10 dagen gewonnen worden terwijl andere zaken 6-12 maanden duren (meestal met een verlies van 100.000+).

Afhankelijk van de tijdlijn van de fraude. De meeste zaken vereisen uitgebreid werk en daarom worden voorschotten genomen. De prijs hangt af van de complexiteit van de zaak, ons teem moet eerst de zaak analyseren en daarna U een voorstel geven. Sommige zaken kwalificeren voor een No Win No Fee.

Dit hangt af hoe U de fondsen heeft verstuurd naar de criminele rekeningen. Bepaalde zaken hebben een een verjaringstermijn (voornamelijk kredietkaartfraude).  Andre zaken hebben dit niet. Dien vandaag een klacht in om te zien of Uw zaak in aanmerking komt https://scamhelp.net/contact/

De meeste Scam terugvorderings sites zijn zelf scams of ze bieden slechte en langzame service. De meeste worden gerund vanuit landen in Oost Europa/Azië of offshore belastingparadijzen om zoveel mogelijk winst te maken. Deze bedrijven vragen belachelijke voorschotten en liegen over het team dat de zaak behandelt. Wat ons onderscheidt van de concurrentie – wij geven publiekelijk blijk van onze gekwalificeerde teamleden die zich onderscheiden op het gebied van AML en activa terugvordering. Met een team die U kunt vertrouwen om Uw zaak te behandelen. Bezoek de pagina van onze partners om meer te leren.